VVS-tjänster
Allt inom VVS i Stockholm
08 - 747 77 10

Rörbussen AkutService AB utför allt inom VVS-branschen. Vi arbetar med kvalitetsprodukter inom värme, rördelar och sanitetsprodukter och utför allt från service av uppvärmningssystem till installation av diskmaskiner. När du anlitar oss kan du räkna med personlig service och korrekt utförda arbeten. Våra rörmokare är certifierade och yrkesutbildade med lång erfarenhet. Vi arbetar huvudsakligen med VVS-service och reparationer i bostäder och fritidshus. Rörbussen erbjuder VVS-tjänster i Stockholm / Södertörn. Våra rörmokare utgår från Nacka och Nynäshamn.

När det inte är akut... Fasta låga priser

Fast pris på mindre VVS-jobb

Rörbussen erbjuder fasta priser på arbetskostnaden vid icke akuta och bokade mindre rörservicearbeten och monteringsarbeten i Stockholm, t.ex: demontering avfallskvarn , byte och montering av blandare i kök eller badrum för endast 1877 kr efter ROT-avdrag.

Läs mer och se exempel på vanliga VVS-arbeten som vi kan erbjuda till fast pris på sidan prisexempel.

Söker du en duktig rörmokare i Stockholm?

Våra rörmokare hjälper dig med såväl akuta som bokade rör och vvs-jobb i Stockholm!

Jocke Otra, en av våra erfarna rörmokare som utför servicejobb inom VVS i Södertörn.

Nya regler för avfallskvarnar - Rörbussen fixar jobbet till fastpris

Förbjudet från 1/1 2024

Från den 1 januari 2024 är avfallskvarn som går direkt till avloppet inte längre ett godkänt sätt att sortera matavfall i Stockholm. Detta efter ett beslut av regeringen. Beslutet avser såväl villor som hyreshus. Undantag finns om kvarnen är kopplad till en tank eller avskiljare

Läs mer hos Stockholm Vatten och Avfall

Borttagning avfallskvarn

Boka borttagning avfallskvarn 1877 kr efter rotavdrag

Välkommen att kontakta oss på Rörbussen för snabb och smidig demontering av din matavfallskvarn. Vi erbjuder professionell borttagning och bortforsling av din avfallskvarn till fastpris 1877 kr i arbetskostnad efter rotavdrag i Stockholm.


onlineförfrågan

Rörbussen Akutservice AB

Vi hjälper till med det mesta inom rör och VVS.

Värmeservice

Vi utför service och reparationer på de flesta typer av vattenburna uppvärningssystem. Efter kontroll av termostater, expansionskärl och varmvattenberedare kan du med ett nyluftat radiatorsystem vara redo för en kall vinter.

Strejkar värmepannan? Vi är duktiga på akut felsökning och reparation av de flesta värmesystem.

Badrum

Rörbussen AkutService AB erbjuder allt för det moderna badrummet. Vi arbetar med kvalitetsprodukter och monterar snyggt och prydligt enligt gällande branschregler. Välkommen att kontakta för snabb och prisvärd hjälp med demontering  och montering av vvs-artiklar i ditt badrum.

Naturligtvis utför vi även mindre arbeten såsom byte av toalettstolar, blandare och handukstorkar.

Kök och tvättstuga

Vi installerar tvättmaskiner, diskmaskiner, avlopp, tvättställ och blandare i kök och tvättstugor.

Läcker det från diskmaskinen? Kontakta oss för snabb hjälp innan allvarlig vattenskada kan uppstå.

Just nu är det många som vill ha hjälp att ta bort avfallskvarnar i Stockholm. Rörbussen löser det till lågt fast pris!

Hög kvalitet och bra garantier

Vi samarbetar gärna med kända svenska varumärken som Gustavsberg, NIBE, Thermia och CTC. Då vet vi att produkterna håller hög kvalitet, har bra garantier och är anpassade för vårt nordiska klimat.

Stockholm / Södertörn

Rörbussen erbjuder VVS-tjänster i hela Stockholm. Med kontor i Saltjsö-Boo är vi snabbt på plats i Nacka / Värmdö , Enskede och centrala delarna av Stockholm. Vi finns också i Nynäshamn där våra rörmokare utför rörarbeten i Södertälje, Tumba och Södertörn med omnejd.

Välkommen att kontakta oss för bokning!

Avlopp

Stopp i avlopp från toalett, i golvbrunn, från diskmaskin eller handfat? Vi har kompetens och modern utrustning för att snabbt och smidigt åtgärda problemet. Om avloppsproblemen är av allvarligare karaktär kan vi ombesörja filmning, spolning och renovering eller byte av avloppsstammar i huset.

ROT-avdrag 30%

ROT-avdraget är för närvarande hela 30% på arbetskostnaden för rörmokaren som arbetar i din bostad eller i ditt fritidshus. Du bör själv kontrollera att du är berättigad till rot-avdrag på skatteverkets hemsida. Vi drar av för ROT-avdraget och redovisar till skatteverket.

Skatteverket

Smidig betalning

Betalning sker direkt när arbetet är utfört och det går bra att betala med kort eller via Swish. Snabbt, enkelt och smidigt! Vi tillämpar en minimidebitering á 2h + bilersättning. (Ev. materialkostnad tillkommer).

Offertförfrågan

Tryck här för att göra en kostnadsfri offertförfrågan i vårt kontaktformulär när du behöver hjälp. En av våra duktiga rörmokare återkommer inom kort. Observera att vi på Rörbussen är specialiserade på mindre servicearbeten, reparationer och justeringar inom VVS och Värme. Vi erbjuder inte större vvs-arbeten som t.ex: nyinstallationer av värmepannor eller värmepumpar. 

offertförfrågan