VVS-tjänster

Auktoriserat VVS-företag Stockholm

Rörbussen utför allt inom VVS i Stockholm

Rörbussen Akutservice AB utför allt inom VVS-branschen. Vi arbetar med kvalitetsprodukter inom värme, rördelar och sanitetsprodukter och utför allt från kompletta värmeinstallationer till installation av diskmaskiner. När du anlitar oss kan du räkna med personlig service och korrekt utförda arbeten. Våra rörmokare är certifierade och yrkesutbildade med lång erfarenhet. Vi arbetar huvudsakligen med privatkunder och erbjuder VVS-tjänster i hela Stockholms län. 

När det inte är akut:
Fasta låga priser på mindre servicearbeten

Rörbussen erbjuder fasta priser på arbetskostnaden vid mindre rörservicearbeten och monteringsarbeten i Stockholm, t.ex byte och montering av blandare i kök eller badrum för endast 1537kr efter ROT-avdrag. Läs mer här.
Fastpris 1537kr »

Rörbussen rörmokare med nöjda kunder Stockholm

Värmepumpar

Vi installerar och utför service på alla slags värmepumpar såsom Bergvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar och luft-luftfvärmepumpar. En modern värmepump som är korrekt dimensionerad till husets storlek kan sänka uppvärmningskostnaden rejält.

Hög kvalitet och bra garantier

Vi arbetar gärna med kända svenska varumärken som NIBE, Thermia och CTC. Då vet vi att produkterna håller hög kvalitet, har bra garantier och är anpassade för vårt nordiska klimat.

Offertförfrågan »

Kvalitetsprodukter för ditt badrum Rörbussen Stockholm

Badrum

Rörbussen Akutservice AB erbjuder allt för det moderna badrummet. Vi arbetar med kvalitetsprodukter och monterar snyggt och prydligt enligt gällande branschregler.  Välkommen att kontakta oss när det är dags att renovera badrummet så kan vi ta hand om hela eller delar av entreprenaden. Naturligtvis utför vi även mindre arbeten såsom byte av toalettstolar, blandare och handukstorkar.

Hela Stockholms län

Rörbussen erbjuder vvs-tjänster i hela Stockholms län, från Södertälje i söder till Nortälje i norr, även kallat Storstockholm. 

Tvättställ rörmokare Stockholm

Kök och tvättstuga

Vi installerar tvättmaskiner, diskmaskiner, avlopp, tvättställ och blandare i kök och tvättstugor.

Avlopp

Stopp i avlopp från toalett, i golvbrunn eller handfat? Vi har kompetens och modern utrustning för att snabbt och smidigt åtgärda problemet. Om avloppsproblemen är av allvarligare karaktär kan vi ombesörja filmning, spolning och renovering eller byte av avloppsstammar i huset.

ROT-avdrag 30%

ROT-avdraget är för närvarande hela 30% på arbetskostnaden för rörmokaren som arbetar i din bostad eller i ditt fritidshus.

Vi ombesörjer all hantering av ROT-avdraget och redovisar till skatteverket.

Smidig betalning

Betalning sker direkt när arbetet är utfört och det går bra att betala med kort eller via Swish. Snabbt, enkelt och smidigt!

Vi tillämpar en minimidebitering á 2h + bilersättning. (Ev. materialkostnad tillkommer). 

Offertförfrågan

Klicka här för att göra en kostnadsfri offertförfrågan.

En av våra duktiga rörmokare återkommer inom kort. Vid större arbeten som t.ex: installation av värmepump gör vi ett hembesök där vi kan se över vad som behöver åtgärdas och ge råd och tips kring installationen.