Om Rörbussen Akutservice AB

Gedigen historik inom Rör och VVS

Välkommen till Rörbussen Akutservice AB. Företaget drivs av rörmokarna Jocke Otra och David Bergqvist som tillsammans har över 60 års erfarenhet inom rörbranschen. Med gedigen kunskap utför vi alla förekommande arbeten inom rör och VVS i Stockholm. Originalet till rörfirman, den gröna Rörbussen startades som ett familjeföretag redan 1980 med service, hög kvalitet och tillgänglighet som den stabila vägvisaren. När vi nu lanserar Rörbussen Akutservice AB är det i en ny och modern tappning, men vi behåller den yrkesstolthet, personliga service och genuinitet som en gång var grunden för Rörbussen.

Din personliga rörmokare i Stockholm

Våra miljöklassade och väl utrustade rörbussar rullar i hela Storstockholm och är alltid nära dig som kund när du är i behov av snabb hjälp. Hos oss får du alltid en personlig kontakt och inga jobb är för små eller för stora för oss.
Vi blir din personliga rörmokare.

Rörjour, värmejour och avloppsjour dygnet runt

Rörbussen Akutservice AB är specialiserade på snabba utryckningar där våra certifierade rörmokare löser akuta problem inom rör. Vår rörjour, tel: 08-747 77 10 har öppet dygnet runt, året runt. Rörfirmans servicelager finns i Saltsjö-Boo, kontoret har vi i Vällingby. Våra rörbussar erbjuder akutservice dygnet runt inom rör och vvs i hela Stockholms län, från Södertälje till Norrtälje.

VVS-tjänster »Ring direkt »Rörjour »Värmejour »Avloppsjour »

Rörbussen rörmokare med nöjda kunder Stockholm

Nöjda kunder

På bilden som en av våra nöjda kunder tagit syns Rörmokarna Jocke Otra och David Bergqvist som tillsammans driver företaget. Vår målsättning är alltid att kunden ska känna sig helt nöjd med vårt arbete och bemötande.

Omdömen från Reco.se finns att se lite längre ner på denna sida.

Rörbussen är ett auktoriserat VVS-företag enligt säker vatten

Vi är auktoriserade

Rörbussen Akutservice AB är ett auktoriserat VVS-företag och arbetar enligt branschregler för säker vatteninstallation. Du kan därför känna dig trygg i att vi monterar och installerar godkända VVS-produkter på ett korrekt sätt för att förebygga och undvika vattenskador i framtiden.

Miljöklassade Servicebussar Rörbussen

Rörbussen kör euro6

Rörbussen Akutservice AB försöker så långt det är möjligt välja miljövänliga alternativ. Våra rörbussar är miljöcertifierade enligt den nya EU-förordningen euro6.

Vi vill tacka J-Bil för bra samarbete kring vårt val av fordon.