Om Rörbussen Akut­service AB

08 - 747 77 10

Välkommen till Rörbussen AkutService AB. Företaget drivs av rörmokarna Jocke Otra, David Bergqvist och Marcus Otra som tillsammans har över 70 års erfarenhet inom rörbranschen. Med gedigen kunskap utför vi alla förekommande arbeten inom rör och VVS i Stockholm. Våra rörmokare finns i både Norrort och Söderort.

Rörbussen Akutservice Auktoriserat VVS-företag i Stockholm

Rörbussen med anor från 1980-talet

Originalet till rörfirman, den gröna Rörbussen startades som ett familjeföretag redan 1980 med service, hög kvalitet och tillgänglighet som den stabila vägvisaren. När vi nu lanserar och driver vidare som Rörbussen AkutService AB är det i en ny och modern tappning, men vi behåller den yrkesstolthet, personliga service och genuinitet som en gång var grunden för Rörbussen.

Din personliga rörmokare i Stockholm

Våra miljöklassade (euro 6) och väl utrustade rörbussar rullar i hela Storstockholm och är alltid nära dig som kund när du är i behov av snabb hjälp. Hos oss får du alltid en personlig kontakt och inga jobb är för små eller för stora för oss. Vi blir din personliga rörmokare i både Söderort och Norrort.

Auktoriserat VVS-företag med ordnad ekonomi

Rörbussen AkutService AB utför allt inom VVS i Stockholm. Vi är ett auktoriserat VVS-företag och arbetar enligt gällande branschregler för säker vatteninstallation.

Vi har god kreditvärdighet och ordnad ekonomi. Företaget innehar ansvarsförsäkring och är godkända för F-skatt.

Söker du en duktig rörmokare i Stockholm?

Våra rörmokare hjälper dig med såväl akuta som bokade rör och vvs-jobb i Storstockholm!

Rörbussen AkutService är ett Auktoriserat VVS-Företag i Stockholm
Rörbussen AkutService AB har god kreditvärdighet

Nöjda kunder

Vår målsättning är alltid att kunden ska känna sig helt nöjd med vårt arbete och bemötande. Omdömen från Reco.se och länk till våra omdömen hos dorunner finns att se här nedanför. Vi är stolta över att ha rekommenderats av reco.se 5 år i rad, 2018, 2019, 2020, 2021 och 2022.

Rekommenderad Rörmokare hos reco.se
Rekommenderad Rörmokare hos reco.se 2018 Rekommenderad Rörmokare hos reco.se 2019 Rekommenderad Rörmokare hos reco.se 2020 Rekommenderad Rörmokare hos reco.se 2021 Rekommenderad Rörmokare hos reco.se 2021

Rörbussen har toppbetyg även hos dorunner

Vi på Rörbussen har tilldelats utmärkelsen "Utmärkt företag" som är Dorunners högsta betyg på anslutna företag. Utmärkelsen får man när företaget har god ekonomi, rätt certifikat och ett gott rykte över längre tid. Betyget tar även hänsyn till antalet omdömen och deras aktualitet.

Team Rörbussen

Hos oss på Rörbussen AkutService arbetar utbildade rörmokare. Vi står för personlig service och hjälper dig med både stora och små rör och vvs-arbeten i Stockholm.

David Bergqvist VD Rörbussen Akutservice - Rörmokare Stockholm

David Bergquist

VD, delägare och jourrörmokare

David Bergqvist VD Rörbussen Akutservice - Rörmokare Stockholm

Jocke Otra

Administrativ chef, delägare, rörmokare

David Bergqvist VD Rörbussen Akutservice - Rörmokare Stockholm

Marcus Otra

VVS-montör, delägare och jourrörmokare

David Bergqvist VD Rörbussen Akutservice - Rörmokare Stockholm

Niklas Åsberg

VVS-montör / rörmokare

Vanliga frågor

Nedan svarar vi på några av de vanligaste frågorna som våra rörmokare får.

Välkommen att kontakta oss om du har andra frågor.

Hur fungerar rotavdraget?

Alla privatpersoner som tar vår hjälp med rörarbeten och VVS-tjänster i bostaden kan ha rätt till ROT-avdrag. Avdraget är för närvarande 30% av arbetskostnaden vid renoveringar, reparationer och ombyggnader av befintliga rör, värmesystem och avlopp i bostaden. Om man i sällsynta fall får avslag från skatteverket blir man skyldig att själv betala hela arbetskostnaden.

Vi redovisar till skatteverket och rekommenderar att man själv kontrollerar om man har rätt att göra avdraget.

Skatteverket
Installerar ni värmepumpar?

Rörbussen utför värmepumpserviceservice, akut felsökning och reparationer av de flesta värmepumpar. Vi utför i dagsläget inte nyinstallation av värmepumpar.

Vi har gjort det enkelt för våra kunder genom att ha en minidebitering för icke akuta arbeten på dagtid. De flesta arbeten vi utför faller då inom ramen för minimidebiteringen, t.ex: byte av blandare eller rensning av avlopp.

Minidebiteringen är då 1877kr efter ROT-avdrag. Läs gärna mer om vårt fastpris på sidan priser.

Ja, vår jourverksamhet är öppen dygnet runt - året runt.
Välkommen att ringa oss för akut hjälp vid vattenläckor, avloppsproblem eller värmeservice. Vi är alltid redo!

08 - 747 77 10

Se även artikel i tidningen VVS-forum om vår rörjour.

Artikel om Rörbussen Akutservice i tidningen VVS-forum

Säker vatten är branschregler framtaget av VVS-branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Rörbussen AkutService AB är ett auktoriserat VVS-företag och kan därför utföra säkra vatteninstallationer samt lämna intyg på dessa.

Rörbussen AkutService är ett Auktoriserat VVS-Företag i StockholmRörbussen är ett auktoriserat VVS-företag

Javisst!
Våra rörmokare är snabbt på plats både i Norrort och Söderort för att hjälpa till med akutservice inom rörproblem, avloppsproblem och krånglande värmepumpar. Rörbussen utför också bokade VVS-installationer dagtid i hela Stockholm.