Rörjour Stockholm
08 - 747 77 10

Akut hjälp med rör och VVS dygnet runt av rörmokare i Stockholm Våra jourrörmokare fixar allt inom rör, avlopp och VVS snabbt och effektivt. Nedan några av de vanligaste akuta rör och VVS-problemen som Rörbussen AkutService kan hjälpa dig med i Stockholm dygnet runt.

Stopp i avlopp (toalett, golvbrunn, handfat, diskho m.m.)
Vattenläckor
Läckande radiatorer / element
Byte av trasig blandare i badrum, kök eller tvättstuga
Felsökning och åtgärd av värmesystem
Kontroll och åtgärd av läckande rör eller anslutningar till diskmaskin, blandare, tvättmaskin, värmepanna, toalett, dusch m.m.

Rörbussen Akutservice är ett auktoriserat VVS-företag

Rörmokare snabbt på plats i Stockholm

Rörbussens rörjour har öppet dygnet runt för dig som behöver en rörmokare akut i Stockholm / Storstockholm. Våra rörmokare med välutrustade servicebussar är snabbt på plats i hela Storstockholm, från Södertälje i söder till Norrtälje i norr.

Hos oss arbetar endast certifierade rörmokare med lång erfarenhet av att lösa stora som små VVS-problem snabbt och effektivt.

Söker du en duktig rörmokare akut i Stockholm?

08 - 747 77 10

Vi är redo! Dygnet runt - året runt

Team Rörbussen Akutservice AB

Auktoriserad VVS-firma redo dygnet runt

Rörbussen AkutService AB är ett Auktoriserat VVS-företag som är specialiserade på snabba utryckningar där våra certifierade rörmokare löser akuta problem inom rör.

Vår rörjour, tel: 08-747 77 10 har öppet dygnet runt, året runt. Våra rörbussar erbjuder akutservice dygnet runt inom rör och VVS i hela Stockholms län, från Södertälje till Norrtälje.

Rörbussen AkutService är ett Auktoriserat VVS-Företag i Stockholm

Smidig betalning

Rörbussen AkutService erbjuder betalning via swish och izettle

Betalning sker direkt när arbetet är utfört och det går bra att betala med kort eller via Swish. Snabbt, enkelt och smidigt! Vi tillämpar en minimidebitering á 2h + bilersättning. (Ev. materialkostnad tillkommer).

Rotavdrag direkt

Om du är berättigad till Rotavdrag med 30% rabatt på arbetskostnaden kan våra rörmokare administrera och redovisa rotavdraget direkt till Skatteverket så att du inte betalar mer än nödvändigt. rotavdraget gäller endast privatpersoner.

Kontrollera gärna att du är berättigad till avdraget på skatteverkets hemsida. Om ansökan avslås blir du annars skyldig hela beloppet.

Skatteverket

Reportage om vår VVS-jour i Stockholm

Ett reportageteam från tidningen VVS-forum följde vår rörmokare David Bergkvist under en händelserik kväll / natt i Stockholm.

Tryck för att läsa artikeln på vvs-forum.se

Artikel om Rörbussen Akutservice i tidningen VVS-forum