Rörjour Stockholm
08 - 747 77 10

Akut hjälp med rör och VVS dygnet runt av rörmokare i Stockholm. Våra jourrörmokare fixar allt inom rör, avlopp och VVS snabbt och effektivt. Nedan några av de vanligaste akuta rör och VVS-problemen som Rörbussen AkutService kan hjälpa dig med i Stockholm.

Stopp i avlopp (toalett, golvbrunn, handfat, diskho m.m.)
Vattenläckor
Läckande radiatorer / element
Byte av trasig blandare i badrum, kök eller tvättstuga
Felsökning och åtgärd av värmesystem
Kontroll och åtgärd av läckande rör eller anslutningar till diskmaskin, blandare, tvättmaskin, värmepanna, toalett, dusch m.m.

Rörbussen Akutservice är specialiserade på VVS-service, reparationer och mindre VVS-arbeten i Stockholm

Jourrörmokare snabbt på plats i Stockholm

Rörbussens rörjour har öppet dygnet runt för dig som behöver en rörmokare akut i Stockholm. Våra jourrörmokare med välutrustade servicebussar utgår från Saltsjö-Boo och är snabbt på plats i för att lösa dina rörproblem i Stockholm.

Hos oss arbetar endast certifierade rörmokare med lång erfarenhet av att lösa stora som små VVS-problem snabbt och effektivt.

Söker du en duktig rörmokare akut i Stockholm?

08 - 747 77 10

Vi är redo! Dygnet runt - året runt

Team Rörbussen Akutservice AB

Vår erfarenhet är din trygghet!

Vår erfarenhet är din trygghet! Rörbussen AkutService AB utför allt inom VVS i Stockholm. Våra rörmokare har svenska utbildningscertifikat och är godkända VVS-montörer. Vi har tillsammans över 45 års erfarenhet i rörbranschen!

Vår rörjour, tel: 08-747 77 10 har öppet dygnet runt, året runt. Våra rörbussar erbjuder akutservice dygnet runt inom rör och VVS i Stockholm. Vi har filialkontor i Nynäshamn kan snabbt vara på plats även i Södertälje med omnejd.

Rörbussen Akutservice Rörjour Stockholm

Smidig betalning

Rörbussen AkutService erbjuder betalning via swish och izettle

Betalning sker direkt när arbetet är utfört och det går bra att betala med kort eller via Swish. Snabbt, enkelt och smidigt! Vi tillämpar en minimidebitering á 2h + bilersättning. (Ev. materialkostnad tillkommer).

Rotavdrag direkt

Om du är berättigad till Rotavdrag med 30% rabatt på arbetskostnaden kan våra rörmokare administrera och redovisa rotavdraget direkt till Skatteverket så att du inte betalar mer än nödvändigt. rotavdraget gäller endast privatpersoner.

Kontrollera gärna att du är berättigad till avdraget på skatteverkets hemsida. Om ansökan avslås blir du annars skyldig hela beloppet.

Skatteverket