Rörmokare till fast pris

Auktoriserat VVS-företag Stockholm

När det inte är akut: 1537 kr* efter ROT-avdrag

Fast lågt pris på mindre rörarbeten och monteringar

Rörbussen erbjuder fasta låga priser på många mindre rörservicearbeten i Stockholm. Nedan några exempel på rör och vvs-arbeten vi fixar till fastpris i Stockholm. Som vanligt görs alla våra rörarbeten av utbildade rörmontörer med lång erfarenhet.

Exempel på arbeten till fastpris 1537 kr* efter ROT-avdrag

Rörmokare fasta priser stockholm

Byte / Montering av blandare i kök

Byte av tvättställ

Byte WC-stol / toalettstol

Byte av vattenlås under diskbänk eller tvättställ

Byte av säkerhetsventiler

Felsökning vid luktproblem

Felsökning värmepanna

Byte av duschblandare

* Kostnader för eventuella reservdelar eller monteringstillbehör tillkommer. Priset gäller bokade, ej akuta arbeten som utförs på dagtid. Våra servicebussar är utrustade med anslutningar, kopplingar och andra monteringstillbehör som vi säljer till bra pris om det behövs i samband med installationen / arbetet.

Bokningsförfrågan

Helt ok om du har köpt vvs-material på egen hand

Vi monterar alla typer av vvs-artiklar, även de som du har köpt på egen hand. Idag är det många som beställer toalettstolar, tvättställ och blandare på internet. Vi råder dig att satsa på kvalitetsprodukter från välkända varumärken inom vvs-artiklar.

Rörbussen rörmokare med nöjda kunder Stockholm

Värmepumpar

Vi installerar och utför service på alla slags värmepumpar såsom Bergvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar och luft-luftfvärmepumpar. En modern värmepump som är korrekt dimensionerad till husets storlek kan sänka uppvärmningskostnaden rejält.

Hög kvalitet och bra garantier

Vi arbetar gärna med kända svenska varumärken som NIBE, Thermia och CTC. Då vet vi att produkterna håller hög kvalitet, har bra garantier och är anpassade för vårt nordiska klimat.

Offertförfrågan »

Kvalitetsprodukter för ditt badrum Rörbussen Stockholm

Badrum

Rörbussen Akutservice AB erbjuder allt för det moderna badrummet. Vi arbetar med kvalitetsprodukter och monterar snyggt och prydligt enligt gällande branschregler.  Välkommen att kontakta oss när det är dags att renovera badrummet så kan vi ta hand om hela eller delar av entreprenaden. Naturligtvis utför vi även mindre arbeten såsom byte av toalettstolar, blandare och handukstorkar.

Hela Stockholms län

Rörbussen erbjuder vvs-tjänster i hela Stockholms län, från Södertälje i söder till Nortälje i norr, även kallat Storstockholm. 

Tvättställ rörmokare Stockholm

Kök och tvättstuga

Vi installerar tvättmaskiner, diskmaskiner, avlopp, tvättställ och blandare i kök och tvättstugor.

Avlopp

Stopp i avlopp från toalett, i golvbrunn eller handfat? Vi har kompetens och modern utrustning för att snabbt och smidigt åtgärda problemet. Om avloppsproblemen är av allvarligare karaktär kan vi ombesörja filmning, spolning och renovering eller byte av avloppsstammar i huset.

ROT-avdrag 30%

ROT-avdraget är för närvarande hela 30% på arbetskostnaden för rörmokaren som arbetar i din bostad eller i ditt fritidshus.

Vi ombesörjer all hantering av ROT-avdraget och redovisar till skatteverket.

Smidig betalning

Betalning sker direkt när arbetet är utfört och det går bra att betala med kort eller via Swish. Snabbt, enkelt och smidigt!

Vi tillämpar en minimidebitering á 2h + bilersättning. (Ev. materialkostnad tillkommer). 

Offertförfrågan

Klicka här för att göra en kostnadsfri offertförfrågan.

En av våra duktiga rörmokare återkommer inom kort. Vid större arbeten som t.ex: installation av värmepump gör vi ett hembesök där vi kan se över vad som behöver åtgärdas och ge råd och tips kring installationen.