Avlopps­rensning Stockholm
08 - 747 77 10

Akut hjälp när du har stopp i avloppet! Rörbussen utför avloppsrensning vid stopp i avlopp dygnet runt i Stockholm / Söderort. Vi hjälper också till med felsökning och åtgärder vid dålig lukt från avlopp. Våra servicebussar är snabbt på plats för att åtgärda avloppsproblem och med lång erfarenhet löser vi de flesta avloppsstopp eller luktproblem snabbt och effektivt.

Stopp i toaletten
Stopp och översvämning i golvbrunn
Stopp i handfat
Stopp i diskho eller vask
Stopp och översvämning av avlopp i dusch, badrum eller tvättstuga
Avloppslukt, dålig lukt från toaletter och golvbrunnar

Rörbussen utför avloppsrensning vid stopp i avlopp dygnet runt i Stockholm

Avloppsrensning Stockholm

Rörbussens Avloppsjour erbjuder avloppsrensning dygnet runt. Ring 08-7477710 för snabb hjälp med avloppsrensning i Stockholm / Söderort. Vi fixar stopp i toalett, vask, handfat och golvbrunn snabbt och effektivt med modern pump- och rensningsutrustning för avlopp.

Hos oss arbetar endast certifierade rörmokare med lång erfarenhet av att lösa stora som små avloppsproblem snabbt och effektivt.

Har du stopp i avloppet eller översvämning och behöver en duktig rörmokare akut i Stockholm?

08 - 747 77 10

Dålig lukt från avlopp

Luktar det illa i hemmet? När det luktar illa från avloppet kan det ibland vara svårt att lokalisera varifrån doften kommer. Orsaken till den dåliga lukten kan vara allt från felande tätningar av avloppsrör och anslutningar till felaktigt monterade vattenlås.

Vi är duktiga på felsökning och åtgärdar effektivt de flesta problem med avloppslukt. Välkommen att kontakta oss för snabb hjälp vid problem med avloppslukt.

Våra rörmokare hjälper dig med alla slags avloppsproblem i Stockholm / Söderort. Välkommen!

Team Rörbussen Akutservice AB

Undvik frätande medel

Rörbussen AkutService erbjuder betalning via swish och izettle

Vi avråder från att använda starkt frätande medel, s.k. propplösare vid stopp i avloppet. Risk finns att skada både sig själv, porslinet och avloppet.

För att på egen hand försöka åtgärda stopp i avloppet rekommenderar vi att i första hand använda varmt vatten och vaskrensare.

Smidig betalning

Rörbussen AkutService erbjuder betalning via swish och izettle

Betalning sker direkt när arbetet är utfört och det går bra att betala med kort eller via Swish. Snabbt, enkelt och smidigt! Vi tillämpar en minimidebitering á 2h + bilersättning. (Ev. materialkostnad tillkommer).

Rotavdrag direkt vid avloppsrensning

Om du är berättigad till rotavdrag med 30% rabatt på arbetskostnaden kan våra rörmokare administrera och redovisa rotavdraget direkt till Skatteverket så att du inte betalar mer än nödvändigt för avloppsrensningen. rotavdraget gäller endast privatpersoner.

Kontrollera gärna att du är berättigad till avdraget på skatteverkets hemsida. Om ansökan avslås blir du annars skyldig hela beloppet.

Skatteverket

VVS-firma redo dygnet runt

Rörbussen AkutService AB är specialiserade på snabba utryckningar där våra certifierade rörmokare löser akuta problem inom avlopp och rör.

Våra rörbussar erbjuder akutservice dygnet runt inom avloppsrensning, rör och VVS i Stockholm / Södertörn.

Rörbussen Akutservice Rörjour Stockholm