Avlopps­rensning Stockholm 

Auktoriserat VVS-företag Stockholm 08-7477710

Akut hjälp när du har stopp i avloppet

Rörbussen utför avloppsrensning vid stopp i avlopp dygnet runt i Stockholm.

Rörbussen rensar stopp och problem med avlopp i kök, badrum och våtrum, såsom:

Stopp i toaletten

Stopp och översvämning i golvbrunn

Stopp i handfat

Stopp i diskho, vask eller handfat

Stopp och översvämning av avlopp i dusch, badrum eller tvättstuga

Avloppslukt, dålig lukt från toaletter och golvbrunnar

Läckage i avloppssystemet

Vi åtgärdar dålig lukt från avlopp

Luktar det illa i hemmet? När det luktar illa från avloppet kan det ibland vara svårt att lokalisera varifrån doften kommer. Orsaken till den dåliga lukten kan vara allt från felande tätningar av avloppsrör och anslutningar till felaktigt monterade vattenlås. Vi är duktiga på felsökning och åtgärdar effektivt de flesta problem med avloppslukt. Välkommen att kontakta oss för snabb hjälp vid problem med avloppslukt.

Rörbussens avloppsjour har öppet dygnet runt för dig som har stopp i avloppet och behöver hjälp akut i Stockholm. Med modern utrustning för rensning av avloppet kan vi oftast snabbt hjälpa till att rensa och få bort även svåra stopp i avloppet. Våra rörmokare med välutrustade servicebussar är snabbt på plats i hela Storstockholm. Hos oss arbetar endast certifierade rörmokare med lång erfarenhet av att lösa stora som små avloppsproblem snabbt och effektivt.

Ring avloppsjouren »
stopp i toaletten Avloppsrensning avloppsjour Stockholm

Avloppsrensning 24/7

Rörbussens Avloppsjour erbjuder avloppsrensning dygnet runt.
Ring 08-7477710 för snabb hjälp med avloppsrensning i hela Stockholm. Vi fixar stopp i toalett, vask, handfat och golvbrunn snabbt och effektivt med modern pump- och rensningsutrustning för avlopp.

Vattenläcka under diskbänk stopp i avlopp

Undvik frätande medel

Vi avråder från att använda starkt frätande medel, s.k. propplösare vid stopp i avloppet. Risk finns att skada både sig själv, porslinet och avloppet.

För att på egen hand försöka åtgärda stopp i avloppet rekommenderar vi att i första hand använda varmt vatten och vaskrensare.

Betala rörmokare med Swish eller kort

Smidig betalning

Betalning sker direkt när arbetet är utfört och det går bra att betala med kort eller via Swish. Snabbt, enkelt och smidigt!

Vi tillämpar en minimidebitering á 2h + bilersättning. (Ev. materialkostnad tillkommer).